fbpx

Onze beddenwinkel is al jaren een begrip in Etten-Leur

De Been is geen onbekende beddenwinkel in Etten-Leur en omstreken. Heel veel mensen hebben de afgelopen 95 jaar al kennis gemaakt met onze veelzijdigheid en onze attractieve winkel aan de Bisschopsmolenstraat. Wij zijn van oudsher de leverancier van maatwerk, afgestemd op persoonlijke wensen en omstandigheden. Dat vindt u in geen enkele andere beddenzaak in Etten-Leur. Maar wij willen meer; vooral in relatie tot de keuzevariatie en prijsbeleid, de garantie van topkwaliteit, variatie en aantrekkelijke prijzen in een zeer uitgebreide keuze op persoonlijk slaapcomfort met een natuurlijk en duurzaam karakter.

 Hiervoor hebben we bijna onze gehele beddenwinkel in Etten-Leur omgebouwd naar een van de grootste slaapwinkels uit de regio. We hebben hiermee een enorme opwaardering gerealiseerd, vertaald in assortiment en prijs, maar vooral in persoonlijke mogelijkheden. Goed slapen is namelijk afhankelijk van individuele omstandigheden en wensen. Bij ons is alles mogelijk zeggen wij, zonder overdrijven! Wij geven in onze beddenzaak in Etten-Leur dan ook een 100% slaapgarantie, een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en een goede service. Alles wordt door onze eigen vakbekwame monteurs geleverd en geïnstalleerd. Laat u verrassen door onze enorme keuzerijkdom die de meest weldadige oplossingen mogelijk maakt.

Slaap garantie

Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing.

Advies op maat

Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

Proefslapen

Het is heel belangrijk de mogelijkheid te krijgen om matrassen uit te proberen. Hiervoor kunt u natuurlijk onze showroom bezoeken. Maar als u de matrassen of boxsprings thuis uitprobeert, heeft u meer tijd en weet u hoe het écht slaapt.

12.000
Tevreden klanten
14612
kopjes koffie geschonken
4
generaties
98
jaar ervaring

Private Shopping 

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak. Plan nu alvast je afspraak

Hoe het werkt
We snappen het volkomen wanneer je, in tijden als deze, liever in een privé-setting shopt. Daarom bieden we de mogelijkheid om een private shopping sessie te boeken. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden & we hanteren geen minimaal bestedingsbedrag, Je bent dus nergens toe verplicht en je afspraak is geheel vrijblijvend.

Wanneer
Maandag:  13:00 - 17:30 uur
dinsdag en woensdag:   9:00 - 17:30 uur
donderdag en vrijdag:  9:00 - 17:30 uur + 18:30 - 21:00 uur

RIVM richtlijnen
Natuurlijk vinden we het super om jou in onze winkel te ontvangen! Jouw veiligheid (én die van ons personeel) staat echter voorop! Daarom hanteren we de RIVM richtlijnen & verschillende maatregelen:
-We schudden even geen handen.
-Oppervlaktes die door vele mensen worden aangeraakt worden vaker gereinigd.
-Medewerkers welke niet lekker zijn, koorts hebben, verkouden zijn, luchtweg klachten hebben worden verzocht om thuis te blijven.
-We wassen vaker onze handen.
-We hebben zo min mogelijk fysiek contact.
-We nemen liever geen contant geld aan en als we dit doen dan doen we dit zonder hand contact.
-We houden 150 cm afstand van elkaar.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Meld je heel makkelijk aan door het sturen van een whatsapp naar 0651840379 of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of plan een afspraak in via de knop afspraak maken en geef aan wanneer en hoe laat je wil langskomen.

Afspraak Maken

Reviews

Prettige winkel om ideeen op te doen en prima geadviseerd. Beslissing tot aankoop van een nieuwe matras was snel genomen. Levering was iets vertraagd door problemen bij een leverancier maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden over mijn keuze.

Sandra

Hoewel de eerste aankoop niet hetgeen was waarvoor wij gekozen hadden, zijn wij nu zeer tevreden over onze aankoop en slapen wij echt heerlijk op onze nieuwe matrassen

 
Mevr. Dhr. de Groot

Super geholpen in de winkel, en het afleveren was perfect . Netjes het bed naar de 2e etage gebracht en in elkaar gezet.

 
M. van Boxtel

CONTACT

Bisschopsmolenstraat 40, 4876 AP Etten-Leur