fbpx

Vroomshoop

Toon producten

 

Vroomshoop Meubelen is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van slaapkamermeubelen.

Al ruim 60 jaar maken ze slaapkamermeubelen, altijd aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stijl en wensen en eisen vanuit de markt. Eén element blijft echter altijd hetzelfde: de solide kwaliteit van de producten.

De collecties zijn ontwikkeld om elke doelgroep een veilige, functionele en comfortabele slaapkamerinrichting te bieden.

De belangrijkste afzetmarkt is Nederland, waar ze marktleider zijn op het gebied van seniorenledikanten. De exportpartners zijn voornamelijk te vinden in een groot aantal europese landen. Deze klanten kiezen voor 'Dutch Design' van Vroomshoop, niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de producten en materialen, maar ook vanwege de service-gerichtheid.

De fabriek in Vroomshoop is een productiefaciliteit van bijna 50.000 m2. Hier werken enthousiaste medewerkers met toewijding aan het product en het bedrijf.

Ieder jaar investeren ze in nieuwe, voornamelijk computergestuurde (CNC) machines om de kwaliteit en efficiency op een hoog niveau te handhaven. Voorbeelden van deze investeringen zijn CNC freesmachines en opdeelzaagmachine voor de houtbewerking en de twee UV-lakstraten, voor een milieuvriendelijke afwerking van de producten zonder schadelijke chemicaliën.