fbpx

Comforte

Toon producten

Comforte is een hoogwaardig slaapconcept, speciaal ontwikkeld voor mensen die vanwege problemen met hun gezondheid meer dan gemiddeld tijd in hun bed moeten doorbrengen. Voor deze groep is het belangrijk dat zowel het ligcomfort als de verstelmogelijkheden van het bed optimaal zijn. Comforte biedt kwalitatief hoogwaardige zorgbedden voor vandaag en morgen die tevens uitermate geschikt zijn voor zorginstellingen waar clienten kortere of langere tijd verblijven.

De overheid wil dat mensen steeds langer thuis blijven wonen en in hun eigen huis en omgeving zorg ontvangen als ze deze nodig hebben. Er is in de markt een groeiende behoefte aan producten die dit mogelijk maken en die mensen daarbij ondersteunen. Dit geldt zeker ook op het gebied van slapen.

De zorgbedden zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen (hoofdborden en stoffen) om ze een persoonlijk tintje te geven. Daarnaast is het mogelijk om één lighelft uit te voeren mét en de andere zónder zorgspecificaties.

De voordelen van Comforte:

  • Biedt mensen de mogelijkheid langer (zelfstandig) thuis te blijven wonen.
  • Biedt patiënten volop ondersteuning en instelmogelijkheden voor een optimaal slaapcomfort.
  • Wordt geproduceerd door leveranciers met veel kennis van de zorg.
  • Is uitgebreid getest en gecertificeerd.
  • Kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen en kleuren.

De complete collectie staat in de showroom. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan komen wij gewoon bij u thuis of halen wij u op voor een advies bij ons in de winkel.