fbpx

Swissflex

Toon producten

zwitserse precisie tot in perfectie

Zeg je Zwitserland, dan zeg je kwaliteit. Veel goede dingen komen uit Zwitserland en hebben wereldwijd een uitstekende reputatie. Dat geldt ook voor de producten van de Zwitserse beddenfabrikant Swissflex. Al tientallen jaren staat dit traditionele bedrijf voor uitstekende materialen, gedegen vakmanschap en innovaties van Zwitserse ingenieurs.

Voor de perfecte ergonomie zorgt de nieuwe generatie innovatieve lattenbodems. De nieuwe Bridge-technologie is het revolutionaire resultaat van jarenlange ontwikkeling en past zich optimaal aan elke houding aan. Voor elke lichaamsbouw en in alle slaapposities.

Samen met de lattenbodem zorgt een matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast, voor perfect slaapcomfort. Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken alle Swissflex matrassen. Dat komt zeker door de nieuwe baanbrekende innovatie GELTEX: een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim.

Een logisch gevolg van deze inspanningen om een goede slaap te garanderen is het assortiment aan comfortabele en prachtig vormgegeven bedden. De technische details werken bescheiden op de achtergrond, waardoor vormen, materialen en design mooi naar voren komen. Met swissbed slaapt u beter en lekkerder, gegarandeerd.

Of u nu interesse heeft in een lattenbodem, matras, bed of slaapaccessoires, met Swissflex ligt u altijd goed.

 

swissflex header