fbpx

Slizing

Toon producten

Slizing biedt een uitgebreid range aan opbergmogelijkheden voor in huis of kantoor. De brede collectie loopt van nachtkastjes en fraaie garderobekasten met draai- of zweefdeuren tot schuifwandkasten en boekenkasten die op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide range van houtdecors, unikleuren, spiegels en glas. Met de collectie van Slizing kunt u uw meubels in dezelfde of bijpassende kleuren samenstellen, waardoor deze een eenheid vormen in uw kamer of in uw hele huis.

In de collectie kasten vindt u bedmeubelen zoals nachtkastjes en hoofdborden en daarnaast garderobekasten met draaideuren of zweefdeuren. De meubels in de collectie Slizing kasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De draai- en zweefdeurkasten van Slizing zijn vrijstaande kasten die verhuisbaar zijn, met een hoge kwaliteit en een fraaie uitstraling.

In de collectie schuifdeuren vindt u maatwerk schuifwandkasten waarmee u met eindeloze kleurcombinaties en interieurvariaties altijd de kast kunt samenstellen precies zoals u dat wenst. Zowel voor moderne interieurs als voor klassieke woningen zijn er hele mooie bijpassende schuifwandkasten. Alles wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt. Ook het kastinterieur wordt precies zo ingedeeld zoals u gekozen heeft, met hoge of lage hanggedeeltes, leggedeeltes en laden op de plaatsen waar u dat wilt. Hier behoren ook schuine kasten, inloopkasten en hoekkasten tot de mogelijkheden.