fbpx

Een deelbare ledikant is een ledikant die in tweeën te splitsen is. Een ledikant is op te bouwen uit verschillende elementen en daardoor perfect samen te stellen volgens uw wensen. De omlijsting, de pootjes, de lattenbodem en het matras, er is een ruime keuze in verschillende onderdelen. De deelbare ledikant heeft als extra voordeel dat deze in tweeën te splitsen is. En natuurlijk kunt u in een deelbare ledikant genieten van optimaal slaapcomfort!

De praktische mogelijkheden van een deelbare ledikant

Een deelbare ledikant heeft grote voordelen doordat deze in tweeën te splitsen is. Ten eerste is het veel makkelijker om onder de ledikant te stofzuigen of dweilen. U kunt het tweepersoonsbed namelijk gemakkelijk uit elkaar schuiven dankzij de wieltjes onder het bed. Zo zorgt u ervoor dat er geen stof ophoopt onder het bed. Bovendien wordt er bij een ledikant vaak gebruik gemaakt van staal of hout, waar makkelijk even een doekje overheen kan worden gehaald. Ideaal voor mensen met allergieën! En heeft uw partner andere wensen dan u? Als u kiest voor een deelbare ledikant kunnen beide partners hun eigen keuzes maken omtrent matras en toplaag. Zo slaapt u beide comfortabel! En moet het bed worden verschoond? Ook dat is een veel gemakkelijkere klus, omdat u het bed gemakkelijk in tweeën kunt splitsen. Tot slot tovert u een deelbare ledikant in een handomdraai om tot twee aantrekkelijke eenpersoonsbedden wanneer dat nodig is.

Verschillende uitvoeringen

Een deelbare ledikant is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een ledikant met een comfortabele instaphoogte, waardoor u gemakkelijk in en uit bed stapt. Ook kunt u de deelbare ledikant uitbreiden tot een complete slaapkamerset met bijpassende nachtkastjes en een linnenkast. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende trendy kleuren, of gewoon blank eikenhout, waarmee u uw eigen stijl kunt creëren. Tot slot is maatwerk mogelijk bij een deelbaar ledikant.

Een deelbare ledikant kopen bij De Been

Bent u overtuigd van de voordelen van een deelbare ledikant? Of bent u benieuwd welke ledikant het beste is voor u? Dan kunt u terecht bij De Been, waar u van harte welkom bent in onze showroom in Etten-Leur. In deze showroom kunt u alles zelf ervaren, en bovendien kunnen wij u hier adviseren bij het maken van uw keuze!