Fresia

Matras Fresia biedt door de goede ondersteunende functie van de kern, in combinatie met een goede ondersteunende bed bodem, een goed ligcomfort. Eén van de voordelen van 'n koudschuim matras is de elasticiteit en hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.

De koudschuim matras is voorzien van een een anti-allergische afdeklaag . Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is de matras Fresia zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Houdt u van een matras met de specifieke kenmerken van 'n koudschuim matras, dan kunnen wij de matras Fresia bij u aanbevelen. Door de stevigheid en elasticiteit is de matras ook geschikt voor mensen met een hoger gewicht dan een gemiddeld persoon. Wij adviseren u dan de stevige uitvoering te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar; vraag er naar in de winkel. Door de langere levensduur van dit matras, zo'n ca. 10 tot 15 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust.

 

Type Koudschuim
Kern Koudschuim HR40 soft, soepel en stevig
Tijk Afneembare stretchhoes 57% polyester / 43% viscose, voorzien van rits in 4 zijden
Hoogte 19cm
lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 130, 140, 160, 180 en 200 cm
Neem contact op over dit product