fbpx

Baccara

Binnen onze matrassencollectie beginnen we met de Bacaramatras, met een matras-dikte van 16 cm comfortschuim SG 40. Door de dichtheid van de kern voelt dit matras stevig en solide. Dit matras is licht in gewicht en makkelijk te keren, zonder rekening te hoeven houden met comfortzones. De damast tijk heeft een huismijt-werend behandeling ondergaan. De polyether matras Baccara beschikt over een “winterzijde”, welke is afgedekt met wol en een comfortabele afdeklaag.

Matras Baccara is een degelijk matras en geschikt voor mensen die houden van het lig-karakter van een polyether matras. Als ‘startmatras’ kunnen wij dit matras bij u aanbevelen, zoals het moment dat uw kind overgaat van ledikant naar ‘t grote-mensen-bed. Ook als logeermatras is de matras Baccara uitermate geschikt. De aanschaf van de matras Baccara is daarnaast ook nog eens erg vriendelijk voor uw portemonnee. Dit matras is niet geschikt voor mensen met een relatief zware lichaamsbouw. De levensduur van dit matras is ca. 5 tot 8 jaar en is dan ook echt aan vervanging toe. Dit matras is niet geschikt voor verstelbare bed-systemen.

Het sterke punt in onze  matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in onze winkel de verschillen voelen.

 

Type Polyether
Kern SG40 Soft
Tijk Damast, huismijtwerend behandeld
Afdekking Winterzijde afgedekt met 200gr. wol en 200gr. diolen m2 / zomerzijde afgedekt met 200gr diolen m2
Hoogte 16cm
lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 130, 140, 160, 180 en 200 cm
Neem contact op over dit product