fbpx

Fleur

Speciaal voor de mensen, die graag meer comfort wensen bij een koudschuim matras, is matras Fleur. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en grondstoffen komen alle voordelen in matras Fleur tezamen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit matras Fleur een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen.

Eén van de voordelen van 'n koudschuim matras is de elasticiteit en hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd. De koudschuim matras is voorzien van een een anti-allergische afdeklaag. Bovendien zorgt de Intense tijk voor statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is de matras Fleur zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Door de goede ondersteunende functie van de kern biedt matras Fleur net dat beetje meer. Houdt u van een matras met de specifieke kenmerken van 'n koudschuim matras met een luxere ligcomfort, dan kunnen wij de matras Fleur bij u aanbevelen. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals boxspring, spiraal- of lattenbodem. Maak kennis met matras Fleur en profiteer van de ergonomische eigenschappen. Wij adviseren u in onze winkel de stevigheid van matras Fleur uit te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar. Door de langere levensduur van dit matras, zo'n ca. 8 tot 10 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust.

 

Type HR-schuim
Kern HR60s (soepel) of HR55m (stevig), 7 zone 3D profilering
Tijk Afneembare stretchhoes 57% polyester / 43% viscose, voorzien van rits in 4 zijden
Hoogte 22cm
lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 130, 140, 160, 180 en 200 cm
Neem contact op over dit product