GELTEX-INSIDE MATRASSEN

Geltex matrassen zijn relatief nieuw. Het is namelijk een totaal nieuw schuim dat is ontwikkeld volgens de drie pijlers van de slaapdriehoek: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Geltex Inside bestaat uit een combinatie van hoogelastische gel en luchtdoorlatend (HR) schuim. Bij De Been Slaapadviseurs vindt u verschillende Geltex matrassen voor scherpe prijzen, zodat er altijd een matras bij zit dat bij uw voorkeuren past.

Geltex Inside matras kopen

Geltex Inside matrassen worden vaak gezien als de opvolger van traagschuim. Traagschuim staat natuurlijk bekend om de drukverlagende eigenschappen, maar het kent ook wat nadelen. Zo is het op een traagschuim matras soms wat moeilijk draaien en ventileert het minder goed. Hier heeft u bij een Geltex Inside matras geen last van.

Een Geltex matras kopen bij De Been Slaapadviseurs

Bent u overtuigd en wilt u graag een Geltex matras kopen? Dat kan natuurlijk bij De Been Slaapadviseurs. Op deze pagina vindt u al onze Geltex matrassen voor scherpe prijzen. U zult heerlijk slapen op uw Geltex matras door de juiste ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De luchtdoorlatende, open celstructuur van de nieuwe Geltex Inside technologie zorgt voor een uitstekende score op deze drie gebieden. Wanneer u op een Geltex matras slaapt, dan voert het het transpiratievocht snel af, verdeelt het de druk van het lichaam over het ligoppervlak en zorgt het samen met de juiste bedbodem en een aangepast kussen voor een zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning.