TOPDEK MATRASSEN

Wilt u graag de levensduur van uw matras verlengen of wilt u graag wat extra comfort toevoegen aan uw bed? Dan kiest u voor een topdekmatras! Doordat het topdekmatras op uw matras gelegd wordt, wordt de levensduur van uw matrasoppervlak verlengd. Natuurlijk doordat u niet direct op uw matras ligt, maar ook doordat het vocht wat u ‘s nachts verliest wat nu voor een groot deel in het topmatras trekt en dus niet met het matras in aanraking komt. Ook wanneer u een matras heeft wat u eigenlijk te hard of te zacht vindt, kunt u kiezen voor een topdekmatras om dit te compenseren. 

 

Verschillende soorten topdekmatrassen

Bij De Been Slaapadviseurs kunt u terecht voor topdekmatrassen in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor een topdekmatras van koudschuim. Dit is ideaal voor wanneer u ‘s nachts veel transpireert. Het heeft namelijk een open celstructuur waardoor de ventilatie zeer goed is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een latex topper, die zeer zacht en veerkrachtig is. Wanneer u allergieën hebt, is dit topdekmatras een zeer goede keuze. Heeft u een matras dat niet veel ondersteuning biedt, dan kunt u ervoor kiezen om een pocketvering topdekmatras erop te legen. Door de vele veren die apart verpakt zijn, biedt dit topmatras de juiste ondersteuning voor elk deel van uw lichaam.     

Een topper voor uw boxspring

Heeft u thuis een boxspring staan en wilt u deze graag nog beter beschermen of er nog meer comfort aan toevoegen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een topper voor uw boxspring. Vooral handig wanneer u een tweepersoons boxspring heeft waarbij twee bedden aan het hoofdbord vastzitten en u dus last heeft van een spleet tussen de twee bedden in. Met een topper op uw boxspring merkt u daar helemaal niks meer van!

Een topdekmatras kopen bij De Been

Bent u dus op zoek naar een goed topdekmatras, dan kunt u uitstekend terecht bij De Been Slaapadviseurs. U weet pas wat u het fijnste vindt wanneer u het zelf ervaren heeft, dus we nodigen u van harte uit in onze showroom. Hier adviseren we u graag over de juiste topdekmatras voor uw bed en kunt u alles zelf ervaren. Tot snel!