KOUDSCHUIM MATRASSEN

Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een koudschuim matras en of dit matras ook iets voor u is? Bij ons vindt u verschillende soorten koudschuim matrassen van de beste kwaliteit. Een koudschuim matras heeft een open celstructuur waardoor het zeer goed ventileert en goed vocht kan opnemen, waardoor het matras nooit warm aan zal voelen. Dit is echter niet de reden dat het koudschuim heet, dat heeft te maken met de manier waarop deze matrassen geproduceerd worden.  

 

Een koudschuim matras kopen

Wilt u graag een koudschuim matras kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u de beste koudschuim matrassen. Wanneer u een koudschuim matras gaat kopen, is het belangrijk dat u goed let op de kwaliteit. De kwaliteit kunt u herkennen aan de HR waarde; de beste waarde ligt tussen de 45 en 60. Kies dan ook geen koudschuim matras met een lagere waarde; het schuim hiervan is namelijk zwakker. Let bij het kopen van een koudschuim matras ook op de polyol waarde. Deze stof maakt het schuim elastischer en het verhoogt de veerkracht.

Koop het beste koudschuim matras bij De Been

Wanneer u een koudschuim matras wilt kopen, bent u natuurlijk altijd op zoek naar een goede aanbieding. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen namelijk altijd voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor u een scherpe prijs betaalt voor een matras van zeer goede kwaliteit van zeer goede kwaliteit. Bekijk hier alvast onze matrassen en kom het zelf ervaren in onze showroom!