LATEX MATRASSEN

Een latex matras wordt ook wel een schuimrubber matras genoemd. Een schuimrubber matras moet dan ook niet verward worden met een matras van schuim, want alleen matrassen van latex zijn van schuimrubber gemaakt. Een latex matras heeft een open celstructuur waardoor u profiteert van uitstekende ventilatie. Prettig tijdens de warme nachten! Daarnaast zijn de celwanden elastisch en veerkrachtig. Een latex matras biedt ook volledige ondersteuning doordat ze de contouren van uw lichaam perfect volgen. Deze matrassen zijn soepel en vaak ook geschikt voor verstelbare bodems.

 

Natuurlatex of synthetisch latex matras kopen

Er zit een verschil tussen natuurlatex en synthetische latex matrassen. Bij De Been vindt u voornamelijk natuurlatex matrassen. Vaak vindt u ook matrassen met een combinatie tussen deze twee. Onze latex matrassen zijn voorzien van geavanceerde structuren die een optimaal ligcomfort bieden. Daarnaast hebben ze een maximaal ademend vermogen. De zeven symmetrisch geplaatste comfortzones zorgen voor een perfect gebalanceerde ondersteuning van elk lichaamsdeel.

Latex matras kopen bij De Been Etten-Leur

Wilt u graag een latex matras kopen? Dan doet u dat natuurlijk bij De Been Slaapadviseurs in Etten-Leur. U vindt bij ons latex matrassen van de beste kwaliteit. U krijgt er daarnaast ook nog twee afneembare en wasbare hoezen bij die bijdragen aan een prettig en hygiënisch slaapklimaat. U koopt natuurlijk geen matras zonder deze uit te proberen en zelf te ervaren. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom in Etten-Leur! Wanneer u graag een latex matras wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres.