POCKETVERING MATRASSEN

Een pocketvering matras is een erg populair matras. Veel mensen slapen erop, en dat is niet voor niets. Het zijn betaalbare matrassen die u voldoende ondersteuning bieden voor een goede en comfortabele nachtrust. Een pocketvering matras bestaat uit stalen veertjes die per stuk in zakjes verpakt zitten. Hier komt de naam “pocketvering” dan ook vandaan. De veertjes zijn in de meeste gevallen gemaakt van staaldraad en de zakjes bestaan uit synthetisch materiaal. Doordat de veertjes per stuk verpakt zitten, kunnen ze ook afzonderlijk van elkaar bewegen en dus uw lichaam op de juiste plekken met de juiste druk ondersteunen.

 

 

De beste pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen zijn heel populair, daarom zijn er ook heel veel soorten. Natuurlijk liggen die veertjes zelf niet zo lekker, dus zijn deze altijd omhuld door een comfortabele schuimlaag. Doordat er zoveel soorten zijn, is het soms moeilijk om het beste pocketvering matras te vinden. Als u op zoek bent naar een goed pocketvering matras, dan moet u vooral letten op het aantal veertjes. Sommige matrassen hebben 150 veertjes per vierkante meter, andere 200. Hoe meer veertjes, hoe meer comfort en hoe beter uw lichaamsgewicht over de matras verdeeld wordt. Bij ons vindt u altijd pocketvering matrassen met 200 tot 500 cilindrische of tonvormige kleine veren per vierkante meter en bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Pocketvering matrassen met cilindrische veren bieden een stabiele ligging. Pocketvering matrassen met tonvormige veren bieden comfort met meer souplesse.

Pocketvering matrassen kopen bij De Been Etten-Leur

Wilt u graag een pocketvering matras kopen, maar weet u niet goed welke voor u het beste is? Dan bent u van harte welkom bij De Been Slaapadviseurs in Etten-Leur. Op deze pagina ziet u welke pocketvering matrassen u bij ons kunt kopen. Deze matrassen vindt u ook in onze showroom en kunt u daar zelf ervaren. Daarnaast adviseren wij u graag op basis van uw slaaphouding en gewicht welk pocketvering matras u het best kunt kopen. We zien u graag terug in onze showroom in Etten-Leur!