Amazone

Categorie: Linnenkasten
Prijs vanaf: € 219,00

Commode en nachtkastjesprogramma Amazone

Door de vele ontwerpmogelijkheden en het brede aanbod van varianten is het commodesysteem Amazone uitermate aantrekkelijk. Deze commodes en nachtkastjes maken van het geheel een complete en stijlvolle slaapkamer interieur.

Laat een nachtkastje niet het sluitstuk worden bij uw stijlvolle slaapkamer. Een krukje of kistje staat wel heel apart, maar biedt dat wel genoeg ruimte? En praktisch gezien, hoe makkelijk is dat schoon te maken? Onze nachtkastjes bieden genoeg ruimte voor de wekker, leeslampje en een boek. Alles waarvan u denkt nodig te hebben kan stofvrij in de lades worden opgeborgen. Heeft u meer ruimte nodig, dan kan daar heel eenvoudig een
ruime bijpassende commode aan toegevoegd worden.

Onze nachtkastjes en commodes zijn in diverse hoogtes en breedtes te leveren. Zoals bijvoorbeeld de nachtkastjes, deze zijn op 40, 50, 60 en 80 cm hoogte verkrijgbaar. De omvangrijke collectie van commode- en nachtkastjesprogramma Amazone is aangevuld met nieuwe doorlopende ladefronten tot wel 160 cm breed. De brede lades laten zich soepel openen en zijn zelfsluitend met demping. Ook de hoogte van de lades kunnen naar wens in één van de 3 hoogtes worden geleverd. De zwarte pootjes is ook in vierkante – in plaats van ronde pootjes verkrijgbaar. Er zijn verschillende handgreepjes waar u uit kan kiezen waarmee u van de kastjes weer een heel eigen variant maakt. Een extra accent kan er aan toegevoegd worden door de deur- en ladenomranding uit te voeren in één van de 9 verschillende kleuren. Met al die verschillende mogelijkheden ontwerpt u in feite uw eigen nachtkastje of commode.

Neem contact op over dit product

Commentaar