Midtown

Categorie: Linnenkasten
Prijs vanaf: € 508,00 € 413,00

Met kast Midtown, uit ons kastenprogramma van AltijdGoedSlapen, kan iedere kamer individueel worden ingericht. De veelzijdigheid van deze kast maakt dit programma zo geliefd. Want opbergruimte is waardevol, waar in huis dan ook. De Midtown draaideur-kast is geschikt voor zowel grotere ruimtes als voor het kleinste hoekje. De kast Midtown is in diverse uitvoeringen en maten leverbaar voor een aangename prijs. Voor elke slaapkamer een passende kast: met een dakkapel, een zolderkamer of onder het schuine dak. Heeft u dus een moeilijke hoek in huis of verspringt de muur van de kamer? Neem contact op om de mogelijkheden van kast Midtown te bespreken.

Standaard leveren we bij de draaideurkast Midtown (bij de dieptemaat van 64cm) minimaal met een kledingstang en een legplank per kastdeel. De kastruimte is verder slim in te delen met verschillende beschikbare accessoires, tegen meerprijs. De uitvoering van kast Midtown is mogelijk in een rustieke houtkleur of in een van de vele kleurcombinaties. Met een spiegel-deur er aan toe te voegen wordt er een extra functie aan de kast toegevoegd. De houtmotieven of de kleurcombinaties van deze kast zijn het heel goed te combineren met het interieur van een slaapkamer, bijvoorbeeld met onze slaapkamer Hampton. Hoeveel kastruimte heeft u nodig? KastMidtown is in de volgende drie hoogtes leverbaar: 200, 225 en 242 cm.

 Maatwerk: vraag het onze kastenspecialisten, zij weten er echt alles van!

Zijdelingse afschuining:
Draai-, vouw- of spiegeldeuren; deze worden afgeschuind en precies op maat gemaakt.

Diepte inkorting:
Aan de achterzijde kunnen de kasten in de diepte worden aangepast.

Hoogte inkorting:
Op maat tussen plafond en vloer of als balken in de weg zitten.

Uitsparing achterzijde:
Als een leiding of schoorsteen in de weg zit, worden de kasten aan de achterzijde aangepast.

Afschuining achterzijde:
Naast een dakkapel of een schuin dak op een zolder wordt de kast aangepast aan de schuinte van het dak of de muur.

Breedte inkorting:
Net niet genoeg ruimte? Het open element kan in de breedte worden aangepast. Precies op maat in een nis of tussen 2 muren.

 

Neem contact op over dit product

Commentaar