Alexia

Het dekbed Alexia is een weldadig donzen 4-seizoenen dekbed van hoogstaande kwaliteit. Dekbed Alexia is gevuld met 90% witte Europese eendendons en voelt zacht, licht en warm aan en het geeft volume en veerkracht. Dit dekbed, uit de Hollands Vakmanschap collectie van AltijdGoedSlapen, heeft het Nomite keurmerk en is dus geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomer- en herfst-/ lentedeel. Het zomerdeel is lichter gevuld dan het herfst-/lentedeel. De beide delen van het dekbed kunnen heel makkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een eenvoudig knopensysteem. Tezamen vormen zij voor de koude wintermaanden het warme behaaglijke dekbed. Dekbed Alexia is ook verkrijgbaar in een enkele uitvoering.

De tijk is van een 100% fijne Mako katoen met een soft finish. Hierdoor voelt het dekbed extra zacht aan. Het fijne weefsel is donsdicht en het cassettestiksel zorgt er voor dat de vulling niet verschuift. Met de term cassettestiksel bedoelen we dat het dekbed is opgebouwd in vierkante blokken met tussenliggende opstaande randen. Hiermee wordt de warmte en ventilatie uitstekend gereguleerd. Gefabriceerd naar hoogste maatstaven van AltijdGoedSlapen geeft dit mooie dekbed u voor minimaal 10 jaar veel comfort en slaapgenot. Dit dekbed verzekert u gedurende het hele jaar een warm en ontspannen nachtrust.

vulling 90% nieuwe witte Europese eendendons
stiksel cassette stiksel met opstaande schotjes
tijk 100% fijne Mako katoen soft finish
Neem contact op over dit product