Viking Birka Frame Plus

Een combinatie van twee typen pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting.

De box van deze bedden heeft een robuust houten frame. Het lijkt misschien of alles één geheel is maar een framebed heeft op zn minst 2 lagen veren met wisselende hardheden die zich volledig aanpassen aan uw lichaam.

De Birka Frame Plus is voorzien van een 7-zone matras met een uniek dwarsgeplaatste pocketveer dat wordt afgedekt met het zuiverste natuurlatex. De topper maakt het ultieme slaapcomfort van deze Birka Frame Plus helemaal af, je kunt ervoor kiezen de topper basic te houden of met een gestoffeerde de rand in de kleur van de box. Een echt Viking bed kies je met je ogen dicht.

viking topmatrasMaak je Birka Frame Plus af met een topmatras van:

  • Pulse latex,
  • DL latex (anti allergisch),
  • BLU latex (wol & katoen),
  • DL Talalay latex ( anti allergisch)
  • BLU Talalay ( wol & katoen) 

 

 

 

 

viking stevigheidAlle bedden van Viking zijn verkrijgbaar met soft, medium, firm en extra firm veren. Uw ideale hardheid hangt voor een deel af van uw gewicht en slaaphouding. Over het algemeen geldt dat hoe zwaarder u bent des te harder de veer dient te zijn. Maar een te hard bed zorgt voor een verkeerde lighouding. Wist u dat 95% van alle buikslapers op een te hard bed liggen? Onze getrainde adviseurs kijken daarom of u ergonomisch perfect ligt wanneer u een Viking bed test wanneer u op uw zij ligt.

 

 

 

 

viking stijlWanneer uw bed is uitgekozen, is het tijd om uw persoonlijke details aan te brengen. Een derde van uw leven brengt u in bed door dus uw hele slaapkamer moet comfortabel aanvoelen. Hoofdborden, pootjes, kussens en voetenbanken kunnen onderling in allerlei kleuren gecombineerd worden en bieden zo de perfecte stijl voor u en uw slaapkamer.

Neem contact op over dit product