Boxsprings zijn gemaakt om uw lichaam te ondersteunen, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust. De juiste boxspring beweegt mee met de contouren van uw lichaam en zorgt tegelijkertijd voor de juiste tegendruk. De boxsprings uit onze collectie zorgen voor de juiste druk in de rugholte en veren mee met uw heupen en schouders. Dit zorgt voor een natuurlijke houding van uw lichaam. Het is belangrijk dat uw lichaam zich op kan laden gedurende de nacht. Uw lichaam moet de activiteiten die u overdag heeft uitgevoerd verwerken en daarvoor is ontspanning van de spieren, wervels en bloedvaten erg belangrijk. Met de juiste boxspring voldoet u aan de wensen en behoeften van uw lichaam. U zult merken dat u de volgende ochtend uit een diepe slaap ontwaakt en meer energie heeft dan voorheen. De beste boxspring vindt u bij ons in Etten-Leur!


Een boxspring kopen bij De Been Slaapadviseurs in Etten-Leur

Een boxspring bestaat uit twee delen: een deel met stevige veren en een deel met soepele veren. Een boxspring is vaak wat hoger dan een gewoon bed en biedt extra slaapcomfort. Naast lekker slapen, wilt u natuurlijk ook dat uw bed past bij uw slaapkamer. Met een boxspring zit u dan goed. Het heeft een luxe uitstraling en ziet er aantrekkelijk uit. U heeft veel mogelijkheden wat boxsprings betreft. Wilt u een verstelbare boxspring of juist niet? Wilt u er wel of geen hoofd- en voeteneind aan? Allemaal keuzes waar u bij een boxspring over na moet denken. Het is belangrijk dat u weet wat uw voorkeuren zijn. Wat de één lekker vindt liggen, vindt de ander juist verschrikkelijk. Ga altijd op uw eigen gevoel af.

Advies om een goede boxspring te kopen

Bij De Been Slaapadviseurs in Etten-Leur bieden maatwerk op onze boxsprings. U kunt uw ideale boxspring zelf samenstellen, bij ons in Etten-Leur! Heeft u moeite met in en uit bed komen? Ga dan voor een wat hogere boxspring. U kunt uw gehele boxspring personaliseren. Met een grote keuze uit verschillende stoffen, zit er ongetwijfeld wat tussen dat bij u past. Wij bieden meerdere hoofdborden aan, zodat u van uw boxspring de kroon van uw slaapkamer maakt. U bent bij ons gegarandeerd van kwalitatieve boxsprings. Tevens hebben wij diverse boxspring merken zoals Ubica, Wonderland en Altijd Goed Slapen in ons assortiment. Verreik je slaapbeleving en schaf snel uw boxspring aan! Weet u niet goed welke het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom te Etten-Leur en laat u persoonlijk adviseren over de juiste boxspring voor u door onze slaapexperts.