fbpx

SF Uni 22 Bridge

De lattenbodem uni 22 bridge® zonder frame brengt comfort naar een geheel nieuw niveau. Profiteer dankzij de innovatieve bridge®-technologie van veel steun en aangename drukverlichting voor een goede nachtrust. Als constructie met vrijhangende look overtuigt de lattenbodem uni 22 bridge® ook optisch.

loading...
Ligcomfort als nooit tevoren

Geniet van de luxe van het unieke bridge®-comfort. Door deze bijzondere technologie is de lattenbodem uni 22 bridge® uiterst flexibel en past zich automatisch aan. De latten zijn als een ketting met elkaar verbonden en passen zich daardoor nauwkeurig aan uw lichaamsvorm aan en zorgen voor aangename drukverlichting.

Flexibele vering

Ga lekker liggen en ontspan u onbezwaard: de hoogwaardige latten van de lattenbodem uni 22 bridge® hebben over het gehele ligoppervlak verdeeld een verende werking. In speciale zones, zoals bij de schoudercomfortzone, kan de lattenbodem vrij op en neer bewegen. Daardoor kan de lattenbodem zich automatisch aan de uitgeoefende druk en lichaamsvorm aanpassen.

Golflatten voor veel steun

De uni 22 bridge®-lattenbodem zonder frame is uitgerust met golflatten. Deze bijzondere latten compenseren druk over de gehele breedte van het bed. Daardoor wordt uw lichaam over het gehele ligoppervlak optimaal gesteund.

Lattenbodem zonder frame

De uni 22 bridge® is als lattenbodem zonder frame ontworpen. Op poten vormt dit model een stijlvol design-statement in uw slaapkamer – perfect voor iedereen die een vrije en minimalistische look mooi vindt. De lattenbodem kan echter ook als inleg- of inbouwmodel in vrijwel elk bedframe worden geïntegreerd.

Verstelopties

Diverse verstelopties – handmatig of elektrisch – breiden het vrijwel grenzeloze comfort van de lattenbodem uni 22 bridge® nog verder uit. Afhankelijk van de uitvoering kunt u zelfs overeind zitten. Zo kunt u in bed lekker lezen!

Op poten of als inbouw- of inlegmodel

Past gegarandeerd bij uw bed: de lattenbodem uni 22 bridge® is op poten of als inleg- of inbouwmodel verkrijgbaar. Daardoor kan de lattenbodem als inleg- of inbouwmodel in elk standaardbedframe worden geïntegreerd. Indien gewenst is ook een vrijstaande look mogelijk.

Lengtematen 190 / 200 / 210 / 220 cm
Breedtematen 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Uitvoering Vlak, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar
Neem contact op over dit product