SF Uni 20

U kunt van individueel ligcomfort van kop tot teen genieten op de lattenbodem uni 20. Dankzij innovatieve golflatten en speciale comfortzones is deze lattenbodem met poten een populaire klassieker. Overtuig uzelf van het onbezwaarde liggevoel – dat is de beste voorwaarde voor een goede nachtrust.

loading...
Golflatten voor drukverlichting

Speciale golflatten verhogen de flexibele vering van de lattenbodem uni 20. De druk bij het liggen wordt optimaal gecompenseerd, zelfs tot de buitenste rand van het ligoppervlak. Ook als u op de rand van het ligoppervlak ligt, wordt het ligoppervlak gecompenseerd. Zo zorgen de golflatten voor veel steun over de gehele breedte van het bed.

Comfortzones

De lattenbodem uni 20 met poten is in drie comfortzones met verschillende hardheden ingedeeld. De hoofd- en voetenzone zijn gemiddeld elastisch, de schoudercomfortzone is extra elastisch en de middelzone biedt met behulp van de golflatten extra veel steun. Daardoor is de lattenbodem optimaal op de belasting door afzonderlijke lichaamsdelen afgestemd.

Instelbare vering voor meer comfort

De lattenbodem uni 20 past zich automatisch aan de druk van het lichaam aan. Als u toch de behoefte heeft aan een individuele instelling, kunt u de dubbele latten in drie stappen verstellen.

Volmaakt comfort

Iedereen beweegt in zijn slaap. Net als de lattenbodem uni 20 dient de perfecte lattenbodem daarom voor elke lighouding comfort te bieden. Of u nou in het midden of op de rand ligt, dankzij de randloze constructie en de innovatieve golflatten voelt u volmaakt ligcomfort over het gehele oppervlak.

Verstelopties

Met uw benen omhoog liggen of overeind zitten is afhankelijk van de uitvoering met de lattenbodem uni 20 geen enkel probleem. Kies een elektrisch of handmatig verstelbare uitvoering voor nog meer comfort in bed.

Vrijstaande of ingebouwde uitvoering

Geschikt voor allerlei slaapkamers: De lattenbodem uni 20 met poten kan als vrijstaand design-bed de blikvanger van de slaapkamer zijn of in vrijwel elk gangbaar bedframe worden geïntegreerd.

Neem contact op over dit product