AGS Primo Move Royal

De lattenbodem Primo Move Royal heeft vijf comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning.

Deze lattenbodem heeft ABS en dit staat voor Active Balance System. Een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de Altijd Goed Slapen collectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

De lattenbodem Primo Move Royal combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. De versie Primo Move Royal is verkrijgbaar als vlakke, elektrische- of handverstelbare uitvoering. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Latten 28 verende latten
Zones 5 comfortzones
Lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
Breedtematen 70, 80, 90, 100, 120 en 140 cm
Uitvoering Vlak, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar
Neem contact op over dit product