AGS Triple Move

De lattenbodem Triple Move is het parade paardje uit de lattenbodcollectie van Altijd Goed Slapen. Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones ervaar je een ongekende nachtrust.

Deze lattenbodem heeft ABS, dit staat voor Active Balance System.Een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de Altijd Goed Slapen collectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

De lattenbodem Triple Move heeft een uitstekende kwaliteit. De versie Triple Move is verkrijgbaar als vlakke, elektrische- of handverstelbare uitvoering. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een tweepersoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Latten 42 onafhankelijk van elkaar verende latten
Zones 7 comfortzones
Lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm
Breedtematen 70, 80, 90, 100, 120 en 140 cm
Uitvoering Vlak, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar
Neem contact op over dit product