Wilt u graag een lattenbodem als bedbodem, of heeft u simpelweg een nieuwe lattenbodem nodig? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij De Been. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten lattenbodems. Zo loopt ons aanbod uiteen van een simpele, vlakke bodem tot een uitgebalanceerde verstelbare lattenbodem, waarbij de latten afzonderlijk meeveren en instelbaar kunnen zijn. Tevens is de aankoop van een lattenbodem prijstechnisch gezien een goede investering. De aanschaf van een nieuwe lattenbodem kan het beste gecombineerd worden met de aankoop van een nieuw matras. Op deze manier kan een combinatie gemaakt worden waarin de samenwerking tussen lattenbodem en matras wordt geperfectioneerd, wat natuurlijk ten goede komt aan uw comfort, nachtrust en gezondheid.

Elektrische of verstelbare lattenbodem

Niet op zoek naar een simpele, vlakke bodem maar wilt u graag een elektrische of verstelbare lattenbodem hebben? Ook voor deze luxe kunt u terecht bij De Been. Zo hebben we handverstelbare lattenbodems, maar ook elektrisch verstelbare.

Lattenbodem kopen

Wilt u graag een lattenbodem kopen bij De Been? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Etten-Leur. Hier kunt u onze lattenbodems zelf zien en ervaren. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste lattenbodem en het daarbij horende matras, zodat u de komende nachten heerlijk zal slapen!