Iedereen weet dat het belangrijk is om een goede matras te hebben, maar een goede bedbodem is minstens zo belangrijk. De juiste combinatie van die twee zorgt voor optimaal slaapcomfort. Welke lattenbodem u nodig heeft, is afhankelijk van veel verschillende factoren en natuurlijk van uw persoonlijke voorkeuren. De Been Slaapadviseurs helpt u graag bij het kiezen van de juiste bedbodem.

Een vlakke lattenbodem kopen 

Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken wanneer u een bedbodem gaat kopen. Allereerst zijn er de vlakke lattenbodems. Deze kunnen niet versteld worden, maar bieden wel optimaal comfort. Deze lattenbodems vormen een stabiele en comfortabele basis voor uw matras. De verende latten en verschillende comfortzones op de juiste plaatsen zorgen voor optimale ondersteuning. Het is echter wel heel belangrijke dat er ook een goed matras bij wordt uitgekozen, want een bedbodem kan niet functioneren zonder matras en andersom. 

Elektrische en verstelbare bedbodems

Naast dat u bij ons een vlakke lattenbodem kunt kopen, kunt u bij ons ook terecht voor elektrische en verstelbare bedbodems. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld graag nog een boek leest of wat TV kijkt in bed. U kunt uw bed dan in uw favoriete positie zetten, zodat u geen last krijgt van uw rug of nek. Deze bedbodems bieden nog steeds de nodige ondersteuning die u mag verwachten, zowel in zittende als in vlakke positie. U kunt ervoor kiezen om een elektrisch verstelbare bedbodem te kopen of een bedbodem die met de hand verstelbaar is. 

Lattenbodem kopen bij De Been

Of u nu een vlakke of verstelbare bedbodem wilt kopen, u kunt ervoor terecht bij De Been. Kom langs in onze showroom en probeer zelf uit welke bedbodem voor u het beste is. We geven u er ook graag advies over!