Gestoffeerde ledikanten

Een gestoffeerde ledikant combineert de uitstraling van een boxspring met het comfort van een lattenbodem. Doordat gestoffeerde bedden in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn, zit er altijd wel iets bij wat perfect bij uw wensen past. Met een gestoffeerd bed creëert u namelijk ontzettend veel sfeer, of u nou gaat voor een weelderige, natuurlijke of luxe uitstraling. En natuurlijk kunt u ook in een gestoffeerde ledikant genieten van optimaal comfort!

De stijlvolle uitstraling van gestoffeerde ledikant

Een gestoffeerde ledikant heeft een stijlvolle uitstraling die tot de verbeelding spreekt. Of u nou kiest voor een rustige, natuurlijke look of een strakke eigentijdse look, een gestoffeerde ledikant zal altijd veel sfeer toevoegen aan uw slaapkamer. Om het geheel af te maken kunt u de ledikant voorzien van een bijpassend hoofdbord. Ook kunt u kiezen uit verschillende pootjes, waarmee u uw eigen stijl creëert. Er zijn vele combinaties mogelijk, dus zo bepaalt u helemaal zelf hoe uw ledikant eruit komt te zien!

Een comfortabele gestoffeerde ledikant

Natuurlijk is het uiterlijk van uw nieuwe bed belangrijk, maar het is minstens net zo belangrijk dat u goed en gezond kunt slapen. Daarom is het cruciaal om een bedbodem en matras te kiezen die passen bij uw lichaam en slaapwensen. Ook de instaphoogte is een onderdeel waarmee rekening moet worden gehouden. Als u niet meer zo makkelijk in en uit bed stapt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ledikant met een comfortabele instaphoogte.

Een gestoffeerde ledikant kopen bij De Been

Wilt u graag meer informatie over gestoffeerde ledikanten of wilt u deze graag zien? Dan bent u van harte welkom in de showroom van De Been in Etten-Leur. Hier kunt u meteen verschillende bedbodems en matrassen uitproberen, zodat u precies weet welke het beste bij u past. Natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen, stellen vragen, en bieden op basis hiervan een passende slaapoplossing. Wij snappen als geen ander dat een slaapsysteem volstrekt persoonlijk is en daardoor van groot belang is voor uw nachtrust. Wij adviseren u daarom graag over het slaapsysteem wat het beste bij u past!

gestoffeerd-ledikant-grandeur-1500
Prijs vanaf: € 930,00 € 699,00