Ledikanten

Een ledikant is een bedconstructie zonder lattenbodem en matras. Door zelf een ledikant te kiezen en apart een matras en lattenbodem te kopen, kunt u geheel uw eigen bed samenstellen. De ledikant is als het ware de buitenkant van het bed, wat alles tot één geheel maakt. Dat betekent echter niet dat u bij het ledikant alleen moet letten op het uiterlijk; ze kunnen wel degelijk bijdragen aan uw slaapcomfort!

Ledikanten: helemaal zelf samen te stellen

Vaak wordt bij ledikanten enkel gedacht aan kinder- en babybedjes, maar ledikanten zijn er in alle soorten en maten! Ook denken mensen vaak dat een boxspring veel lekkerder licht en kwalitatief beter is dan een ledikant; ook dat is niet waar. Bij een ledikant is het daarbij wel van belang dat u de juiste lattenbodem en matras kiest. Bij een boxspring heeft u natuurlijk al alles in één, bij een ledikant moet u zelf nog de matras en lattenbodem uitkiezen. Maar juist hierdoor kunt u de ideale combinatie samenstellen! 

Verschillende soorten ledikanten

Ledikanten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Natuurlijk kunt u kiezen uit de standaard bedmaten en kiezen voor 1 persoons of 2 persoons ledikanten. Daarnaast zijn er ook nog deelbare ledikanten, die u makkelijk uit elkaar kan halen om er bijvoorbeeld tussen te kunnen stofzuigen. Daarnaast kunt u kiezen voor een gestoffeerde ledikant voor een extra luxe uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij ons vindt u altijd een ledikant die bij uw slaapkamer en wensen past. 

Een ledikant kopen bij De Been

Wilt u graag een ledikant kopen of bent u benieuwd naar welk bed voor u het beste is? U bent van harte welkom in onze showroom in Etten-Leur, waar u alles zelf kan ervaren. We helpen u ook graag aan een bed dat helemaal bij u past en adviseren u zodat u een weloverwogen keuze kan maken. We zien u graag snel!

slaapkamer-baltimore
Categorie: Slaapkamers
Prijs vanaf: € 1785,00 € 1315,00

Bronx_bedset_commode
Categorie: Ledikanten
Prijs vanaf: € 1064,00

slaapkamer-brooklynn
Categorie: Slaapkamers
Prijs vanaf: € 1010,00 € 719,00

gestoffeerd-ledikant-grandeur-1500
Prijs vanaf: € 930,00 € 699,00

slaapkamer-hampton
Categorie: Slaapkamers
Prijs vanaf: € 391,00 € 318,00

slaapkamer-windsor
Categorie: Slaapkamers
Prijs vanaf: € 917,00 € 659,00