fbpx

1044 x 280 Banner Rockbox actiepagina

Ontvang nu gratis een Rockbox XS bluetooth speaker

Heerlijk slapen op een Silvana kussen en voor het slapen of bij het wakker worden luisteren naar je favoriete muziek? Bij ons krijg je nu een Rockbox XS bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel cadeau.

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Krijg een gratis Rockbox XS direct mee bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens* 

Maar één kussen nodig?
Dan krijg je deze leuke, handzame bluetooth speaker er voor slechts € 16,50 bij. Wees er snel bij, want op = op.

Vind jouw ideale hoofdkussensilvana pillows

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht t/m extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is. En voor wie het iets luxer mag is er de Silvana Support Royale serie, in dezelfde 6 hardheden.

Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak. De speaker is splash waterproof (IPX5) wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan.

Actievoorwaarden
*Deze actie is uitsluitend geldig bij deelnemende dealers en zolang de voorraad strekt. De actie loopt van 1 juli t/m 30 september 2021 en is van toepassing op de Silvana Support, Support Royale en Comfort kussens en de Silvana Royale en Comfort dekbedden. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden.

rockbox blue