Het is natuurlijk voor iedereen belangrijk om een goed bed te hebben, maar voor ouderen is dit des te belangrijker. Zij hebben vaak moeite met in- en uitstappen en moeten de juiste ondersteuning voor hun lichaam hebben. Waar moet een goed bed voor ouderen aan voldoen? In deze blog leest u er meer over.

Veel mensen kampen met rugproblemen. Ze denken vaak dat dit door het bed komt. Dit is echter vrijwel nooit het geval. Bij de meeste mensen ligt de oorzaak van hun rugproblemen ergens anders. Ze hebben bijvoorbeeld last van hun rug door een zittend beroep of juist door een beroep waarbij ze te veel of verkeerd tillen. Een slecht ondersteunend bed is vrijwel nooit de oorzaak van rugklachten, maar kan de rugklachten wel verergeren. Een goed ondersteunend bed kan rugklachten dus verlichten. Is slapen op een boxspring ook goed voor je rug? In deze blog vertellen we er meer over.

Wanneer je een nieuwe boxspring wilt gaan kopen, is het van belang om je hier goed in te verdiepen. Het gaat natuurlijk wel om je nachtrust, en het is belangrijk dat je goed slaapt. En dat begint bij een goed bed. Maar welke soorten boxsprings zijn er eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden? In deze blog vertellen we je er vanalles over.

Veel mensen hebben tegenwoordig een boxspring. Logisch, want het slaapt heerlijk en het biedt je lichaam optimale ondersteuning. Toch kan het lastig zijn om je boxspring te reinigen. Want hoe moet dat eigenlijk? Kunt je de boel gewoon wassen en mag er water of zeep aan te pas komen? Wij helpen je graag verder, zodat je niet alleen comfortabel maar ook hygi├źnisch kunt blijven slapen.

Wanneer u een stofmijt- of stofallergie hebt, is dat natuurlijk heel vervelend. U wilt hier natuurlijk zo min mogelijk last van hebben. Daarom is het slim om uw huiskamer bijvoorbeeld vaak te stofzuigen om stof zo min mogelijk kans te geven. Ook is er medicatie voor. Maar er zijn ook andere manieren die ervoor zorgen dat u minder last heeft van uw allergie. Zo is het heel belangrijk om het juiste matras en beddengoed bij een allergie te kiezen. We vertellen u hier in dit artikel graag meer over.

Subcategorie├źn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.